Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Citroen C5 X флагманський кросовер від французів

Мотивацією для створення моделі під назвою C5 X стало бажання французького бренду Citroen задовільнити попит клієнтів на комфортні кросовери, які останнім часом набули шаленої популярності по всьому світу. Орієнтовна базова вартість новачка на європейському ринку складе 30 тисяч євро, що виглядає привабливою пропозицією враховуючи що C5 X виступає в сегменті середньорозмірних кросоверів. Кузов Citroen C5 X поєднує в собі різні варіанти дизайну, які дозволяють віднести нову модель до позашляховиків, універсалів або навіть хетчбеків.

На відміну від моделі C5 Aircross новачок виглядає більш преміальним та розкішним. C5 X має 545-літровий багажний відсік та просторий салон, де з комфортом зможе розміститися п’ять дорослих людей. Стилістика кросовера запозичена у концепта на ім’я C-Xperience, показаного на Паризькому автосалоні в 2016 році. Екстер’єр кросовера виконаний у фірмовому стилі французького бренду і переплутати нову модель з іншими марками майже не можливо. Автомобіль виглядає дуже сучасно та пафосно, що повинно сподобатись насамперед покупцям з Франції та Китаю.

Інтер’єр Citroen C5 X виявися дуже просторим та комфортним, але французи продовжили експериментувати з дизайном панелі приладів та матеріалами. Салон нового кросовера випромінює якість поєднану з сучасними технологіями. На  C5 X дебютує нова мультимедійна система з 12-дюймовим сенсорним екраном та оновленими функціями. Серед цікавих опцій можна виділити систему розпізнавання голосу, автопілот, бездротову зарядку для смартфонів та адаптивний круїз-контроль.

Якщо зовнішність та інтер’єр Citroen C5 X вражають дизайном то силові агрегати, доступні для кросовера додають йому технічних переваг у конкурентній боротьбі з іншими автомобілями. Під капотом новачка з’являться гібридні установки поєднані з бензиновим мотором потужністю 220 к.с. Трохи пізніше французи приймуть рішення чи варто випускати суто електричну модифікацію, чи достатньо мати гібриди. Перехід на повністю електричні двигуни скоріш за все відбудеться ближче до 2030 року, коли в Європі буде заборонено випуск автомобілів з двигунами внутрішнього згорання. Наразі відомо, що нова модель кросовера надійде до продажу на ринок Франції вже в осені цього року, а трохи згодом на інші ринки Світу…

  

 

 

24.05.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Citroen C5 X флагманський кросовер від французів

Політика конфіденційності